Jeg maler i hjemmet i Hareskoven og i mit sommerhus i Hundested. Her har jeg en gang om året åbent i mit værksted, hvor alle er velkomne.

KONTAKTOPLYSNINGER

OM MIG

Det hele startede i min barndom, hvor jeg blev motiveret af min far, som var udøvende maler. Jeg måtte ligesom min far dyrke mit talent og udvikle mig som kunstner ved siden af mit familieliv og et arbejdsliv som socialrådgiver.


Kunsten optog mig mere og mere, og det blev til kurser på bl.a. Holbæk kunsthøjskole, Engelsholm højskole, malerrejser til bl.a. Grækenland og Spanien, et forløb på Københavns kunstskole og løbende undervisning hos anerkendte kunstnere. I 2005 begyndte jeg at udstille mine værker, og det er siden blevet til mere end 70 udstillinger.


Maleriet er min naturlige udtryksform, og som kunstner er det især farvernes samspil, jeg er optaget af. Jeg arbejder altid i temaer, hvor jeg i en periode prøver at få det optimale resultat. 


Når jeg er i maleprocessen, kommer jeg tættere og tættere på mit unikke kunstneriske udtryk. Et personligt udviklingsforløb gennem en 25-årig maleproces, hvor jeg har arbejdet med koblinger mellem mig selv og maleriet.

 

De medier jeg arbejder med, er primært akryl på lærred, grafik og akvarel. Mine malerier tager som oftest udgangspunkt i mine omgivelser, herunder billeder fra naturen, hvor jeg opholder mig. Fra mine ferier, og i mine nære. Gennem mine malerier fortæller jeg om det der optager mig her og nu. Hver inspirationskilde fører til et nyt tema og udmønter sig i en sammenhængende serie af værker.